1165
  • 1165

PVA lepidlo 60ml

59 Kč

(59 Kč ks)

Vč. DPH
Počet
skladem

 

Zásady zabezpečení (upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

 

Zásady doručení (upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

 

Zásady vrácení (upravuje se pomocí modulu Ujištění zákazníka)

PVA lepidlo na bázi polyvinyl acetátu.  

 Lepidlo je hustší než běžná lepidla na papír a ten se tedy nedeformuje vlivem vlhkosti tolik jako u jiných lepidel.  

 Stačí nanést velmi tenkou vrstvu a výborně drží a rychle schne. Po zaschnutí je průhledné a mírně elastické.

Toto lepidlo není vhodné na archivaci. Pro dlouhodobé skladování fotografií a na scrapbookové projekty je vhodnější použít lepidlo v roleru, které neobsahuje kyselinu a je vhodné na archivaci.

Praktické balení se špičkou. Špičku není třeba stříhat! Otevřete uzávěr a odlepte jisticí fólii. Po použití lepidlo zavřete víčkem, aby nevysychalo. Pokud lepidlo ve špičce zaschne, propíchněte špičku šídlem.

Zejména u větších balení doporučujeme lepidlo přelít do malých lahviček. Lahvičky opatřete kovovým hrotem(cca 0,4mm), abyste mohli nanášet opravdu velmi tenký proužek lepidla. Po ukončení práce, nechte hrot na lahvičce a zastrčte do něj drátek, aby lepidlo nevysychalo.

Lepidlo aplikujte na suchý, čistý povrch a slepované části k sobě důkladně přitiskněte. Výborné na mozaiku, papír, dřevo, pěnovku a jiné projekty. Není voděodolné (tj. nevhodné na použití na textil, který by se měl prát).

Výborné při práci s dětmi – snadno se dá umýt i z oděvu mýdlovou vodou. Při zasažení očí, či vlasů vypláchněte velkým množstvím vody.

Nevhodné pro děti do 3 let.

76004
3 ks