Blog navigation

Poslední články

Publikováno v:"2023"

  • Veletrh Kreativ Ostrava
    Veletrh Kreativ Ostrava
    3020 Zobrazení

    Opět nadešel čas veletrhů a my už se nemůžeme dočkat až se s vámi potkáme naživo, neboli tváří v tvář :-) a budete si moci osahat a vyzkoušet vše co vás zajímá a dokoupit vše co ještě potřebujete pro svou kreativní duši.

    Detail
  • Back to School
    Back to School
    3051 Zobrazení

    Máme tu konec prázdnin a začátek nového školního roku se kterým nás jako vždy čeká nákup nových školních pomůcek. Jelikož víme jak náročné to může být, rozhodli jsme se, že vám s tím tentokrát trochu pomůžeme.

    Detail
  • Prázdninová otevírací doba
    Prázdninová otevírací doba
    3231 Zobrazení

    Léto je tu a s ním i prázdniny a my vyrážíme sbírat prázdninové zážitky. To abychom měli za dlouhých zimních večerů co zpracovávat do našich scrapbookových alb :-)

    Detail
  • Prázdninové mini album
    Prázdninové mini album
    2481 Zobrazení

    Blíží se nám léto a sním i letní dovolená, proto jsme si pro vás připravili kurz na kterém si vyrobíte  Prázdninové mini album. 

    Detail
  • Kurz dárková taštička
    Kurz dárková taštička
    2494 Zobrazení

    Máme pro vás nový kurz, na kterém se naučíte vyrobit si krásnou dárkovou taštičku pro každou příležitost. Pokud nevíte do čeho zabalit svatební dar, velikonoční překvapení, dárek k narozeninám, nebo si jen chcete vyrobit něco pěkného, tak je tento kurz určený právě pro vás.

    Detail
  • Veletrh Kreativity v Dubči 2023
    Veletrh Kreativity v Dubči 2023
    3065 Zobrazení

    Již tento měsíc se na vás opět budeme těšit na veletrhu kreativity v Dubči. A to konkrétně 24. - 25. 3. 2023 vždy od 9:00 do 18:00.

    Detail
Showing 1 to 6 of 6 (1 Page)